PAELLA DE BACALLÀ (Fàcil)
Ingredients:
- 300 grs de
bacallà (poden ser bocins)
- 300 grs d'arròs
bomba
- brou de peix
- 2 carxofes
- 1/2 pebre verd
- 1/2 pebre vermell
- un parell de brots
de col-i-flor
- dos grells o un
bocí de ceba
- 2 tomàtigues de
ramallet
- dos alls i unes
branques de julivert
- sal, oli i safrà
Elaboració:
Dessalar el bacallà
amb tres aigües o comprar-lo al punt de sal.
Posar la
paella al foc amb un raig d'oli.
Pelar i
tallar els grells, començar a sofregir.
Tallar
els dos pebres a quadrats i afegir al sofregit.
Pelar
les carxofes. Llevar la part de dalt i fer bocins. Posar també a la
paella.
Fer
bocins petits de la col-i-flor. Abocar també al foc.
Quan
tota la verdura ja està sofregida, fer una salsa ab les tomàtigues
de ramallet i acabar el sofregit. Salpebrar.
Si
el bacallà ja està fet bocins s'afegeix al sofrit, si no fer
bocins.
Abocar
l'arròs i donar unes voltes amb el safrà o colorant. Després posar
el brou calent o aigua. Doble quantitat que d'arròs.
Coure uns
vint minuts. Af egir una picada d'all i julivert i deixar cinc minuts
tapat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada