Translate

dimarts, 21 d’abril del 2015

PAELLA DE BACALLÀ (Fàcil)

PAELLA DE BACALLÀ (Fàcil)


Ingredients:

- 300 grs de bacallà (poden ser bocins)
- 300 grs d'arròs bomba
- brou de peix
- 2 carxofes
- 1/2 pebre verd
- 1/2 pebre vermell
- un parell de brots de col-i-flor
- dos grells o un bocí de ceba
- 2 tomàtigues de ramallet
- dos alls i unes branques de julivert
- sal, oli i safrà


Elaboració:

Dessalar el bacallà amb tres aigües o comprar-lo al punt de sal.
Posar la paella al foc amb un raig d'oli.
Pelar i tallar els grells, començar a sofregir.
Tallar els dos pebres a quadrats i afegir al sofregit.
Pelar les carxofes. Llevar la part de dalt i fer bocins. Posar també a la paella.
Fer bocins petits de la col-i-flor. Abocar també al foc.
Quan tota la verdura ja està sofregida, fer una salsa ab les tomàtigues de ramallet i acabar el sofregit. Salpebrar.
Si el bacallà ja està fet bocins s'afegeix al sofrit, si no fer bocins.
Abocar l'arròs i donar unes voltes amb el safrà o colorant. Després posar el brou calent o aigua. Doble quantitat que d'arròs.
Coure uns vint minuts. Af egir una picada d'all i julivert i deixar cinc minuts tapat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada