Translate

dijous, 19 de febrer del 2015

ROTLLO DE PLATAN (Molt fàcil)

ROTLLO DE PLATAN (Molt fàcil)

Ingredients:

- 2 plàtans
- 125 grs de brossat
- 2 cullerades de sucre moreno
- 2 cullerades de mantega
- 4 fulls dobles de pasta filo

Elaboració:

Pelar i tallar el plàtan a rodanxes.
Posar una paella al foc amb el sucre moreno
Afegir el plàtan i caramel.litzar. Reservar
A dins un plat fondo mesclar el brossat amb el plàtan. Mesclar un poc de canyella i comprovar si falta sucre.
Fondre la mantega.


Preparat la pasta filo Untar la meitat amb la mantega i doblegar.
Posar un poc del farcit en un extrem i enrodillar sobre ell mateix fins fer un rotllo.
Untar de mantega i enfornar uns quinze minuts a 180º, amb el forn ja calent.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada