Translate

divendres, 13 de febrer del 2015

LASANYA DE CARABASSÍ (Fàcil)

LASANYA DE CARABASSÍ (Fàcil)

Ingredients:

- 2 carabassins
- 500 grs de carn capolada mesclada
- 1 ceba
- 1 pot de tomàtiga
- 1 paquet de formatge de fondre
- sal, oli i pebre bo

Elaboració:

Tallar els carabassins verticalment. Han de ser molt primes. Millor fer-ho amb mandolina.


A dins una paella posar un raig d'oli i sofregir la ceba que haurem pelat i capolat.
Quan ja està daurada afegir la carn i després la salsa de tomàtiga. Salpebrar i reservar.
A dins un motlle de forn col.locar una capa de carabassins i a sobre una de carn. Repetir dues vegades i acabar amb una capa de carabassins.

A sobre posar formatge de fondre.
Enfornar una mitja hora al forn ja calent a 180º.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada