PASTÍS DE FORMATGE
I CONFITURA (Fàcil)
Ingredients:
Base:
- 150 grs de
galletes tipus Maria
- 70 grs de mantega
Farcit:
- 1 pot de formatge
cremós o 5oo de brossat
- 150 grs de sucre
- 5 ous
- una llimona
rallada
- 1 iogurt de
llimona
Cobertura:
- 200 grs de
confitura de maduixa o el gust que volguem
-
2
cullerades de suc de llimona
- 3 cullerades de
gelatina neutra
- 50 ml d'aigua
Elaboració:
Capolar les galletes
i mesclar-les amb la mantega, cal que estigui a temperatura ambient.
Forra un motlle amb
aquesta mescla. Pressionar amb una cullera per tal que quedi ben
espitjat.
Coure al forn, ja
calent a 180º, durant 10 minuts.
Mentre es fa es
farcit. Mesclar tots els ingredients i coure durant 10 minuts a foc
suau, ara es remenar tot fins a fer una crema homogènia.
Treure la base i
deixar refredar.
Posar el farcit a
sobre i deixar a dins la gelera.
Per fer la cobertura
es mesclen tots els ingredient i es couen 5 minuts a foc suau.
Col.locar a sobre i
refredar a dins la gelera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada