Translate

divendres, 17 d’octubre del 2014

CRESTES DE TONYINA (Fàcil)

CRESTES DE TONYINA (Fàcil)

Ingredients:
- Un paquet són 16unitats
- 1 ceba
- 1 llauna de tonyina grossa o 2 de petites
- 1 potet de tomàtiga frita en salsa
- 1 ou
- sal i oli
Elaboració:

Pelar i tallar la ceba molt petita.
Bullir l'ou 10 minuts i deixar refredar.
A dins una paella posar un rai g d'oli i comença a sofregir la ceba. Després posar la salsa de tomàtiga. Salpebrar i retirar del foc.
Afegir la tonyina i l'ou peat i a bocinets.
Col.locar una cullerada de la salsa a dins cada cresta. Tancar doblegant per la meitat i juntar amb una forqueta per les voreres.
Encalentir al forn a 180º i coure uns 15 a 20 minuts. Comprovar que esta daurades.

Es poden fregir amb molt d'oli.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada