CRESTES DE TONYINA
(Fàcil)
Ingredients:
- Un
paquet són 16unitats
- 1 ceba
- 1 llauna de
tonyina grossa o 2 de petites
- 1 potet de
tomàtiga frita en salsa
- 1 ou
- sal i oli
Elaboració:
Pelar i tallar la ceba
molt petita.
Bullir l'ou 10 minuts i
deixar refredar.
A
dins una paella posar un rai g d'oli i comença a sofregir la ceba.
Després posar la salsa de tomàtiga. Salpebrar i retirar del foc.
Afegir
la tonyina i l'ou peat i a bocinets.
Col.locar
una cullerada de la salsa a dins cada cresta.
Tancar doblegant per la
meitat
i juntar
amb una forqueta per les voreres.
Encalentir
al forn a 180º i coure uns 15 a 20 minuts. Comprovar que esta
daurades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada