Translate

dimarts, 5 d’agost del 2014

PUDING DE FRUITS VERMELLS (Laboriós)

PUDING DE FRUITS VERMELLS (Laboriós)

Ingredients:
per la coca
- 6 ous
- 180 grs de farina
- 180 gs de sucre
Crema
- 2 iogurts de fruits del bosc
- 150 grs de llet condensada
- 5 grs de fulles de gelatina
- 1 lt de nata pujada
- 100 grs de confitura de gerts
- 200 grs de fruits del bosc
Elaboració:

Batre els ous amb el sucre fins fer una mescla esponjosa. Afegir la farina tamisada i.
A damunt paper de forn marcar tres cercles iguals i, amb una mànega pastissera omplir els ercles. Enfornar a 180º uns 10 minuts.
També es pot fer un motllo i dividir en tres parts iuales. Així s'ha de coure 45 a 1 hora.

Per fer la crema buidar els iogurts i mesclar-los amb la llet condensada.
Posar la gelatina amb aigua freda fondre a dins el microones durant 39 segons.
Una vegada feta la crema mesclar amb la nata. Deixar un poc per decorar.

Per muntar posar la primera base i omplir amb la crema. Posar un parell de fruits vermells.Fer el mateix amb la segona . Decorar la darrera amb fruits vermells i nata. Pintr les vvoreres del pastís i la fruita amb la confitura.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada