PUDING DE FRUITS
VERMELLS (Laboriós)
Ingredients:
per la
coca
- 6 ous
- 180 grs de farina
- 180 gs de sucre
Crema
- 2 iogurts de
fruits del bosc
- 150 grs de llet
condensada
- 5 grs de fulles
de gelatina
- 1 lt de nata
pujada
- 100
grs de confitura de gerts
- 200
grs de fruits del bosc
Elaboració:
Batre els ous amb el
sucre fins fer una mescla esponjosa. Afegir la farina tamisada i.
A damunt paper de
forn marcar tres cercles iguals i, amb una mànega pastissera omplir
els ercles. Enfornar a 180º uns 10 minuts.
També es pot fer un
motllo i dividir en tres parts iuales. Així s'ha de coure 45 a 1
hora.
Per fer la crema
buidar els iogurts i mesclar-los amb la llet condensada.
Posar la gelatina
amb aigua freda fondre a dins el microones durant 39 segons.
Una vegada feta la
crema mesclar amb la nata. Deixar un poc per decorar.
Per muntar posar la
primera base i omplir amb la crema. Posar un parell de fruits
vermells.Fer el mateix amb la segona . Decorar la darrera amb fruits
vermells i nata. Pintr les vvoreres del pastís i la fruita amb la
confitura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada