Translate

dimarts, 19 d’agost del 2014

COCA BICOLOR (Molt fàcil)

COCA BICOLOR (Molt fàcil)

Ingredients:

- 125 gr de sucre
- 100 grs de farina
- 75 gfes de mantega
- 4 ous
- ratlladura de llimona
- 2 cullerades de cacau en pols
- una cullerada de vainilla
Elaboració:

Separar els vermells dels blancs-
Mesclar els vermells amb el sucre. Batre fins que torni blanc. Afegir la farina, la ratlladura, la vainilla. Per acabar fondre la mantega i incorporar-la a la mescla.
Pujar els blancs a punt de neu amb un poc de sal. Afegir-los a la preparació anterior amb moviments de dalt a baix.
Dividir la pasta en dos bols i afegir el cacau a un d'ells.
Alternar el dos bols indistintament.
Coure a 120º uns 40 minuts.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada