CIURONS AMB GAMBES
(Laboriós)
Ingredients:
- 2 pots de ciurons
bullits
- 1 ceba
- 1 pot de tomàtiga
en salsa
- 250 grs de gamba
fresca petita
- 2 cullerades de
julivert
- 2 alls
- sal, oli
1
pastilla de brou de peix.
Elaboració:
Picar el julivert i
els alls.
Fondre la pastilla
de brou amb un quart d'aigua.
Mesclar amb el brou
la picada de julivert i alls. Reservar.
A dins una paella
posar un raig d'oli . Pelar les gambes i sofregir els caps i les
pells. Treure i reservar.
Sofregir la ceba
tallada petita. Afegir la salsa de tomàtiga .
Cuinar els caps de
les gambes . Posar a dins un colador i abocar un quart d'aigua. Fer
passar el suc a dins el brou de peix.
Mesclar tot junt i
afegir els ciurons, que haurem fet nets.
Bullir uns 10
minuts. Posar eles gambes quan apaguem el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada