Translate

dimecres, 27 d’agost del 2014

CIURONS AMB GAMBES (Laboriós)

CIURONS AMB GAMBES (Laboriós)

Ingredients:

- 2 pots de ciurons bullits
- 1 ceba
- 1 pot de tomàtiga en salsa
- 250 grs de gamba fresca petita
- 2 cullerades de julivert
- 2 alls
- sal, oli
1 pastilla de brou de peix.

Elaboració:

Picar el julivert i els alls.
Fondre la pastilla de brou amb un quart d'aigua.
Mesclar amb el brou la picada de julivert i alls. Reservar.
A dins una paella posar un raig d'oli . Pelar les gambes i sofregir els caps i les pells. Treure i reservar.
Sofregir la ceba tallada petita. Afegir la salsa de tomàtiga .
Cuinar els caps de les gambes . Posar a dins un colador i abocar un quart d'aigua. Fer passar el suc a dins el brou de peix.
Mesclar tot junt i afegir els ciurons, que haurem fet nets.
Bullir uns 10 minuts. Posar eles gambes quan apaguem el foc.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada