Translate

diumenge, 29 de juny del 2014

TUMBET (Fàcil)

TUMBET (Fàcil)

Ingredients:

- 1 albergínia
- 1 carabassí
- 1 pebre verd
- 4 patates
- 3 tomàtigues o un pot de salsa de tomàtiga
- sal, oli i pebre bo
Elaboració:

Tallar les patates a rodanxes i posar-les a fregir a dins una paella amb oli d'oliva. Quan ja estar cuites treure i col.locar a dins una greixonera.
Tallar el carabassí en rodanxes i fregirlo en tandes.
Fer el mateo amb l'albergçinia i el pebre.

 En acabar de fregir la verdura, llevar l'accés d'oli i abocar la tomàtiga. Poar un all i fer la salsa a poc foc. Trabucar per sobre.
Es pot acompanyar de carn, peix o ous.


Anar posant les frites a dins una greixonera.

En acabar les patates, fregir el carabassi i deixar l¡alergínia tallada amb sal per perdre l¡àcid.

Després del carabassí, rebejar l'albergínia i

Acabam amb una salsa de tomàtiga a sobre.
Es pot acompanyar d'ou fritm carn o peix.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada