TUMBET (Fàcil)
Ingredients:
- 1 albergínia
- 1 carabassí
- 1 pebre verd
- 4 patates
- 3 tomàtigues o
un pot de salsa de tomàtiga
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Tallar les patates a
rodanxes i posar-les a fregir a dins una paella amb oli d'oliva. Quan ja estar cuites treure i col.locar a dins una greixonera.
Tallar el carabassí en rodanxes i fregirlo en tandes.
Fer el mateo amb l'albergçinia i el pebre.
En acabar de fregir la verdura, llevar l'accés d'oli i abocar la tomàtiga. Poar un all i fer la salsa a poc foc. Trabucar per sobre.
Es pot acompanyar de carn, peix o ous.
Tallar el carabassí en rodanxes i fregirlo en tandes.
Fer el mateo amb l'albergçinia i el pebre.
En acabar de fregir la verdura, llevar l'accés d'oli i abocar la tomàtiga. Poar un all i fer la salsa a poc foc. Trabucar per sobre.
Es pot acompanyar de carn, peix o ous.
Anar posant les
frites a dins una greixonera.
En acabar les
patates, fregir el carabassi i deixar l¡alergínia tallada amb sal
per perdre l¡àcid.
Després del
carabassí, rebejar l'albergínia i
Acabam amb una salsa
de tomàtiga a sobre.
Es pot acompanyar
d'ou fritm carn o peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada