MOUSE DE PLÀTAN (Fàcil)
Ingredients:
Per a 6 copes
- 4 plàtans grossos
- 1 pot de llet condensada petit
- 2 llimones
- 4 fulles de gelatina neutra
- 3 ous
- 1 copeta de licor (ron , cointreau, etc)
Elaboració:
Posar dins una cassola petita un quart de litre d'aigua, el suc de les dues llimones i la copeta de licor al foc i deixar encalentir, Mentres tallar els plàtans a rodanxes i posar-los a dins un plat amb el líquid calent a sobre.. Deixar reposar uns quinze minuts. Colar el líquid i posar els plàtans a dins les copes.
Tornar posar el líquid dins la cassola i col.locar-la al bany maria. Afegirhi la llet condensada i els vermells dels tres ous. Fer una crema clareta. Mentres es fa reblanir les fulles de gelatina amb aigua freda i incorporar-les quan ja estigui la crema. Mentres refreda pujar els blancs a punt de neu amb un polsim de sal.
Afegir la crema als blancs molt poc a poc i sempre remenant suament de dalt a baix.
Posar-ho a sobre dels plàtans i deixar-ho a dins la gelera millor d'un dia per l'altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada