MAGDALENES DE XOCOLATA ( Molt fàcil)
Ingredients:
Per a 12 magdalenes
- 3 ous
- 100 ml d'oli de gira-sol
- 200 grs de sucre moreno
- 40 grs de cacao
-180 grs de farina
- 1 cullerdeta i mitja de llevadura
- 1 culleredeta de vainilla.
Crema de xocolata:
- 425 grs de sucre glass
- 125 grs de nantega
- 105 ml de llet
- 85 grs de cacao
- 12 galletetes Oreo
Elaboració:
Posar primer l'oli amb el sucre.
Mesclar amb unes varilles a mà. Afegir els ous un després de l'altre.
Tamisar el cacao, farina i llevadura tot unt i incorporar.ho a la pasra anterior.
Per acabar afegir la pasta de vainilla.
Posar a dins papers de magdalenes al forn, ja encalentit, uns vint minuts a 160º.
Després de refredar-les es pot fer la crema.
Primer es tamisar el sucre glass i, ja es pot afegir la mantega a temperatura ambient. Després el cacao i la llet. Batre amb una batedora elèctrica durant tres minuts. Començar poc a poc i després aviat.
Posar a dins una mànega pastissera i decorar a sobre amb una Oreo petita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada