Translate

dijous, 25 de setembre del 2014

SÈPIA A LA MALLORQUINA AMB PILOTES (Laboriós)



SÈPIA A LA MALLORQUINA AMB PILOTES (Laboriós)


Ingredients:
Per a 6 persone
- 2 sèpies mitjanes o 1 grossa
- 1 manat de sofrits gros
- 1 tomàtiga grossa
- 500 grs de carn capolada mesclada e porc i vedella
- orenga i un poc de farina
- panses i pinyons (opcional)
- sal i oli
Elaboració:
Fer net les sèpies, llevant la pell i reservant la melsa.. Tallar a quadrats i les potes a bocins. Reservar
Fer net els sofrits i tallar a bocins. A dins una greixonera posar un raig d'oli i començar a sofregir els sofrits a foc suau. Quan tenen color afegir la tomàtiga ratllada, salar i deixar coure suaument.
Abocar la sèpia tallada i donar un parell de voltes. Apagar el foc.
A dins un bol posar la carn capolada i afegir orenga, sal i pebre bo. Remenar i fer unes pilotes petites.
Passar per farina i fregir suaument a dins oli calent. Afegir les pilotes a la sèpia. Si s'ha quedat sense brou afegir un raig de vi blanc o un poquet d'aigua. Si és vol col.locar una cullerada grossa de panses i pinyons. Deixar coure tot junt uns 10 minuts.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada