SÈPIA A LA MALLORQUINA AMB PILOTES (Laboriós)
Ingredients:
Per a 6
persone
- 2 sèpies mitjanes
o 1 grossa
- 1 manat de sofrits
gros
- 1 tomàtiga grossa
- 500 grs de carn
capolada mesclada e porc i vedella
- orenga i un poc
de farina
- panses i pinyons
(opcional)
- sal i oli
Elaboració:
Fer net les sèpies,
llevant la pell i reservant la melsa.. Tallar a quadrats i les potes
a bocins. Reservar
Fer net els sofrits
i tallar a bocins. A dins una greixonera posar un raig d'oli i
començar a sofregir els sofrits a foc suau. Quan tenen color afegir
la tomàtiga ratllada, salar i deixar coure suaument.
Abocar la sèpia
tallada i donar un parell de voltes. Apagar el foc.
A dins un bol posar
la carn capolada i afegir orenga, sal i pebre bo. Remenar i fer unes
pilotes petites.
Passar per farina i
fregir suaument a dins oli calent. Afegir les pilotes a la sèpia. Si
s'ha quedat sense brou afegir un raig de vi blanc o un poquet
d'aigua. Si és vol col.locar una cullerada grossa de panses i
pinyons. Deixar coure tot junt uns 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada