FLAÓ EIVISSENC (Laboriós)
Ingredients:
Farcit:
- 700 grs. de formatge tendre
- 4 ous
- 1 tassó i mig de sucre
- Dues branquetes d'herbassana.
Pasta:
- 200 grs. de farina
- 1 ou
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de seïm
- 3 cullerades d'oli de gira-sol.
Elaboració:
Primer mesclar tots els ingredients de la pasta, deixant la farina pel final. Pastar fins que quedi una pasta lligada.
Col.locar a dins un motllo rodó de voreres acanalades. Costa molt descampar. La manera més fàcil és fer primer les voreres i després el centre.
Després posar tots els ingredients del farcit i capolar-ho fins que quedi una pasta homogènea. Bocar-ho a damunt la pasta i enfornar, en el forn ja calent, uns 30 o 40 minuts a 180º. Ha de tenir un color daurat a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada