Translate

dimarts, 25 de febrer del 2014

PÚDING DE MELICOTÓ (Molt Fácil)

PÚDING DE MELICOTÓ (Molt Fácil)

INGREDIENTS:

- 5 magdalenes, croissants o un reste de coca dolça.
. 6 ous
. 1 litre de llet
. 200 grs, de sucre
. 1 pot pot petit de melicotó amb almívar
. un poc de canyella en pols
Salsa de fruits vermells(opcional)
. 250 grs de fruits vermells congelats.
. 2 culleades de sucre
. 1 culleada de mantega.

ELABORACIÓ:

Esmucolar les magdalenes, croissants o la coca. Afegir.hi el sucre,  i la canyella.
A oart bbatre els ous i afegir.hi la llet. Desorés tallar el melicotó aa bocinets petits i mesclarho tot.
Posar-ho al forn a dins una cassola grossa i coure uns trenta minuts a 180º.
Comprovar amb un punxó que està  cuit.
Sj es vol es pot  servir amb un xarop de fruits vernells.
Per fer el xarop posar elsfruits vermells amb dues cullerades de scre i ua de mantega a dins una paella a poc foc fins que està fus. Desorés es pot capolar si es vol més fi.E

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada