Translate

dilluns, 15 de juny del 2015

ROLLO DE LLOM (Fàcil)

ROLLO DE LLOM (Fàcil)


Ingredients:

- 120 grs de sucre
- 129 grs de farina
- 3 ous
- 1 paquet de formatge crema
- 100 grs de de llom tipus fiambre
- herbes provençals

Elaboració:

Separar els blancs dels vermells.
Mesclar el sucre am el vermells i batre fins a fer una crema blanca.
Pujar els blancs amb un poc de sal.
Tamisar la farina am els vermells i després incorporar els blancs.
Escapar damunt un paper vegetal i coure el forn ja calent, uns 10 minuts.
Treure del forn i col.locar sobre un altre paper vegetal. Enrodillar i deixar refreedar.


Estendre el formatge crema per sobre i després el llon i omplir tot.
Enrodillar i sevir al cap d'un parell d'hores. Tallar a rodanxes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada