LASAGNA DE COL-I-FLOR (Fàcil)
Ingredients:
- 1 col-i-flor
- 400 grs de carn
capolada mesclada
- 1 ceba
- 2 tomàtigues
- 50 grs de mantega
- 1 tassó de llet
- 2 cullerades de
farina
- 1 paquet de
formatge de gratinar
- sal, nou moscada,
pebre bo i oli
Elaboració:
Posar a
bullir la col-i-flor tallada en brotets amb aigua amb sal.
Cal deixar-la
grenyall “al dente”
A dins una paella
posar un raig d'oli.
Pelar i capolar la
ceba. Sofregir a dins la paella a foc suau.Salpebrar
Incorporar la carn i
després la tomàtiga. Coure uns 10 minuts.Salpebrar i afegir nou moscada.
A dins una
greixonera o paella posar la mantega i em esta fusa incorporar la
frina i deixar-la coure uns 3 minuts. Abocar la llet i remenar amb
unes varilles .
Coure l beixamel uns
10 minuts. Si està molt espessa afegir més llet.
A dins un motlle de
forn fer cpes.
1. Beixamel
2. Col-i-flor
3. Carn
Acabar amb beixamel
i escampar el formatge a obre.
Coure al forn uns 20
minuts a 180º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada