Translate

dimecres, 6 de maig del 2015

LASAGNA DE COL-I-FLOR (Fàcil)

LASAGNA DE COL-I-FLOR (Fàcil)


Ingredients:

- 1 col-i-flor
- 400 grs de carn capolada mesclada
- 1 ceba
- 2 tomàtigues
- 50 grs de mantega
- 1 tassó de llet
- 2 cullerades de farina
- 1 paquet de formatge de gratinar
- sal, nou moscada, pebre bo i oli

Elaboració:

Posar a bullir la col-i-flor tallada en brotets amb aigua amb sal.
Cal deixar-la grenyall “al dente”
A dins una paella posar un raig d'oli.
Pelar i capolar la ceba. Sofregir a dins la paella a foc suau.Salpebrar
Incorporar la carn i després la tomàtiga. Coure uns 10 minuts.Salpebrar i afegir nou moscada.
A dins una greixonera o paella posar la mantega i em esta fusa incorporar la frina i deixar-la coure uns 3 minuts. Abocar la llet i remenar amb unes varilles .


Coure l beixamel uns 10 minuts. Si està molt espessa afegir més llet.
A dins un motlle de forn fer cpes.
1. Beixamel
2. Col-i-flor
3. Carn



Acabar amb beixamel i escampar el formatge a obre.
Coure al forn uns 20 minuts a 180º.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada