Translate

dijous, 21 de maig del 2015

GALLETES “ DIGESTIVE” (Fàcil)

GALLETES “ DIGESTIVE” (Fàcil)


Ingredients:

- 300 grs de farina integral
- 100 grs de farina normal
- 100 grs de sucre en pols
- 240 grs de mantega
- 100 ml de llet
- 2 cullerades de llevat


Elaboració:

Mesclar les dues farines amb el llevat.
Afegir la mantega freda a bocins.
Amb les mans anar fent una pasta grumosa. Abocar la llet i seguir remenant.Desprñes posar el sucre.
Quan la pasta estigui ben lligada posar-la a dins la gelera una mitja hora. Embolicada amb paper film.
Al cap de la mitja hora ja es pot aplanar i, amb un motlle, tallar-les rodones.
Posar-les sobre paper vegetal o silicona i coure uns 10 minuts a 180º, amb el forn ja calent.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada