CAVALLA AMB ESCABETXO (Fàcil)
Ingredients:
- 2 cavalles
-2 carxofes
-1 ceba
- 1 pastanaga
- mitja col-i-flor
- 1 cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- 1 tassonet de
vinagre de Xereç
- sal, oli i pebre
bord
Elaboració:
Pelar a ceba u
tallar en juliana.
Posar una paella amb
un bon raig d'oli i començar sofregint la ceba.
A continuació pelar
i tallar la pastanaga i afegir a la paella.
Fer el mateix amb
les carxofes i acabar amb la col-i-flor tallada a brotets.
En esta la verdura
un poc cuita treure del foc i col-locar a dins una greixonea amb
tapa.
Takkar la cavalla en
bocins d'uns quatre dits i passar per farina- Fregir i posar a sobre
la verdura.
Salpebrar e conjunt.
A dins una altra
paella posar oli net i els alls xafats . Quan comencin a estar
daurats llevar del foc i abocar el vinagre i les fulles de llorer.
Abocar el pebre bord Tornar posar al foc i deixar uns minuts sense
dixar que fregeixi .
Si no es vol amb
molt de gust de vinagre es pot rebaixar amb dos dit d'aigua,
Deixar
refredar l'escabetxo i posar a sobe el peix i la verdura-
Reposar un
dia. Dura un parell de dies .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada