Translate

dimecres, 20 de maig del 2015

CAVALLA AMB ESCABETXO (Fàcil)

CAVALLA AMB ESCABETXO (Fàcil)


Ingredients:

- 2 cavalles
-2 carxofes
-1 ceba
- 1 pastanaga
- mitja col-i-flor
- 1 cabeça d'alls
- 2 fulles de llorer
- 1 tassonet de vinagre de Xereç
- sal, oli i pebre bord

Elaboració:

Pelar a ceba u tallar en juliana.
Posar una paella amb un bon raig d'oli i començar sofregint la ceba.
A continuació pelar i tallar la pastanaga i afegir a la paella.
Fer el mateix amb les carxofes i acabar amb la col-i-flor tallada a brotets.
En esta la verdura un poc cuita treure del foc i col-locar a dins una greixonea amb tapa.
Takkar la cavalla en bocins d'uns quatre dits i passar per farina- Fregir i posar a sobre la verdura.
Salpebrar e conjunt.
A dins una altra paella posar oli net i els alls xafats . Quan comencin a estar daurats llevar del foc i abocar el vinagre i les fulles de llorer. Abocar el pebre bord Tornar posar al foc i deixar uns minuts sense dixar que fregeixi .
Si no es vol amb molt de gust de vinagre es pot rebaixar amb dos dit d'aigua,

Deixar refredar l'escabetxo i posar a sobe el peix i la verdura-
Reposar un dia. Dura un parell de dies .






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada