Translate

dilluns, 4 de maig del 2015

BACALLA A BRAS O DORADO (Laboriós )

BACALLA A BRAS O DORADO (Laboriós )


Ingredients:

- 400 grs de bacallà esmicolat
- 8 patates mitjanes
- 2 cebes
- 7 ous
- oli i sal

Elaboració:

El dia abans posar el bacallà en remull. Dessalar canviat l'aigua tres vegades.
Pelar les patates i tallar-les a bastonets molt prims (patata palla)
Per fer-ho, si no es té un robot especial, tallar la patata en rodanxes i després posar-les una sobre l'altre i tallar en bastonets fins.
Deixar la patata amb aigua per tal que perdi el midó. Anar fregint i reservant.
Posar una paella amb bastant d'oli i anar fregint poc a poc. No posar moltes d'una vegada ja que cal que quedin cruixents i separades.
e
Pelar les cebes i tallar-les tamhé en juliana.
Batre els ous però no salar.
Quan les patates estan totes frites, fregir la ceba a poc foc.
A mitja cocció afegir el bacallà esmicolat, ja escorregut, i coure tot junt.
Afegir les patates i abocar els ous, remenar i quan l'ou comença a estar fet treure del foc.

No s'ha de deixar molt cuit. És millor un poc cruet.
Comprovar el punt de sal i, si en necessita es pot afegir.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada