BACALLA A BRAS O DORADO (Laboriós )
Ingredients:
- 400 grs de bacallà
esmicolat
- 8 patates mitjanes
- 2 cebes
- 7 ous
- oli i sal
Elaboració:
El dia abans posar
el bacallà en remull. Dessalar canviat l'aigua tres vegades.
Pelar les patates i
tallar-les a bastonets molt prims (patata palla)
Per fer-ho, si no es
té un robot especial, tallar la patata en rodanxes i després
posar-les una sobre l'altre i tallar en bastonets fins.
Deixar la patata amb
aigua per tal que perdi el midó. Anar fregint i reservant.
Posar una paella amb
bastant d'oli i anar fregint poc a poc. No posar moltes d'una
vegada ja que cal que quedin cruixents i separades.
e
Pelar les
cebes i tallar-les tamhé en juliana.
Batre els
ous però no salar.
Quan les
patates estan totes frites, fregir la ceba a poc foc.
A
mitja cocció afegir el bacallà esmicolat, ja escorregut, i coure
tot junt.
Afegir
les patates i abocar els ous, remenar i quan l'ou comença a estar
fet treure del foc.
No
s'ha de deixar molt cuit. És millor un poc cruet.
Comprovar
el punt de sal i, si en necessita es pot afegir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada