Translate

divendres, 17 d’abril del 2015

TORTADA DE PASTANAGÓ (Normal)

TORTADA DE PASTANAGÓ (Normal)


Ingredients:

- 30 grs de mantega
- 1 culleradeta de nou moscada, una de canyella, una de cardamomo i una de vainilla
- 2 culleradetes de llevat
- 400 grs de sucre moreno
- 4 ous
- 150 grs de nous
- 200 grs de farina
- 400 fes de pastanagó
- Cobertura: 200 grs de xocolata fondant , 200 ml de nata per pujar i 40 grs de mantega

Elaboració:

Primer pelar les pastanagues i rallarr-les. Rservar
Mesclar totes les espócoes amb la mantega, el llevat i el sucre. Batre tot junt,
Afegir la farina i el pastanagó. Un poc de cada i mesclar, després un poc més i mesclar fins acabar els ingredients.
Una vegada integrat tot, esmicolar les nous amb les mans i mesclar.
Untar un motlle amb mantega i abocar la pasta.
Coure uns 35 minuts, amb el forn ja calent a 180º.
Comprovar que és cuit amb un punxó. Reservar.
Mentre es refreda es prepara la cobertura. Mesclar la nata amb la mantega i la xoolata i posar a foc suau fins a fer una crema homogènia.
Repartir sobre la coca ja freda. Deixar refredar.
Decorar amb nata si es vol.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada