TORTADA DE PASTANAGÓ (Normal)
Ingredients:
- 30 grs de mantega
- 1 culleradeta de
nou moscada, una de canyella, una de cardamomo i una de vainilla
- 2 culleradetes de
llevat
- 400 grs de sucre
moreno
- 4 ous
- 150 grs de nous
- 200 grs de farina
- 400 fes de
pastanagó
- Cobertura: 200
grs de xocolata fondant , 200 ml de nata per pujar i 40 grs de
mantega
Elaboració:
Primer
pelar les pastanagues i rallarr-les. Rservar
Mesclar
totes les espócoes amb la mantega, el llevat i el sucre. Batre tot
junt,
Afegir la
farina i el pastanagó. Un poc de cada i mesclar, després un poc més
i mesclar fins acabar els ingredients.
Una vegada
integrat tot, esmicolar les nous amb les mans i mesclar.
Untar un
motlle amb mantega i abocar la pasta.
Coure
uns 35 minuts, amb el forn ja calent a 180º.
Comprovar
que és cuit amb un punxó. Reservar.
Mentre
es refreda es prepara la cobertura. Mesclar la nata amb la mantega i
la xoolata i posar a foc suau fins a fer una crema homogènia.
Repartir
sobre la coca ja freda. Deixar refredar.
Decorar
amb nata si es vol.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada