Translate

dimarts, 7 d’abril del 2015

MUSCLOS AMB SALSA DE VI BLANC (Fàcil)

MUSCLOS AMB SALSA DE VI BLANC (Fàcil)


Ingredients:

- 1 kg de musclos
- 1 ceba
- 1 pebre de cirereta
- dos alls
- unes fulles de julivert
- una cullerada de farina
- 250 ml de vi blanc
- sal i oli

Elaboració:

Fer net es musclos i posar-los al vapor. Quan comencin a obrir-se llevar-los i deixar refredar.
Llevar una closca i posar-los a dins una plata.
A dins una paella posar un raig d'oli.
Tallar la ceba a quadradets petits i sofregir a foc suau.
Quan ja té color afegir la cullerada de farina i deixar sofregir un po. Abocar el vi blanc. Salar i afegir el pebre de cirereta. Deixar coure.
Mentre fer una picada amb els alls i el julivert i incorporar a la preparació anterior. Posar la salsa sobre els musclos i servir calent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada