MUSCLOS AMB SALSA DE VI BLANC (Fàcil)
Ingredients:
- 1 kg de musclos
-
1
ceba
- 1 pebre de
cirereta
- dos alls
- unes fulles de
julivert
- una cullerada de
farina
- 250 ml de vi blanc
- sal i oli
Elaboració:
Fer net es musclos i
posar-los al vapor. Quan comencin a obrir-se llevar-los i deixar
refredar.
Llevar
una closca i posar-los a dins una plata.
A dins una paella
posar un raig d'oli.
Tallar la ceba a
quadradets petits i sofregir a foc suau.
Quan ja té color
afegir la cullerada de farina i deixar sofregir un po. Abocar el vi
blanc. Salar i afegir el pebre de cirereta. Deixar coure.
Mentre fer una
picada amb els alls i el julivert i incorporar a la preparació
anterior. Posar la salsa sobre els musclos i servir calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada