Translate

dijous, 2 d’abril del 2015

LLENTIES AMB SAKSUTXES (Fàcil)

LLENTIES AMB SAKSUTXES (Fàcil)


Ingredients:

- 300 grs de llenties
- 1 ceba
- 4 salsitxes fresques de porc
- 1 pebre verd
- 1/2 pebre vermell
- 1 tomàtiga petita
- 1 cullerada de pebre bord
- sal i oli

Elaboració:

Posar les llenties en remull el vespre abans.
El dia següent colar-les i reservar.
Col.locar una olla al foc ab un raig d'oli.
Tallar les salsitxes a bocins de dos dits i sofregir a foc suau.
Treure i reservar.
Pelar i tallar la ceba i sofreir un poc. Afegir els pebres a bocins petits, la tomàtiga i seguir fregint.
Quan han passat uns 5 minuts abocar aigua i després les llenties. Salpebrar i deixar coure uns 40 minuts.
Comprovar de si són cuites i el punt de sal i pebre.
Acabar posant les salsitxes i deixar coure tot junt 5 minuts.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada