LLENTIES AMB SAKSUTXES (Fàcil)
Ingredients:
- 300 grs de
llenties
- 1 ceba
- 4 salsitxes
fresques de porc
- 1 pebre verd
- 1/2 pebre vermell
- 1 tomàtiga petita
- 1 cullerada de
pebre bord
- sal i oli
Elaboració:
Posar les llenties
en remull el vespre abans.
El dia següent
colar-les i reservar.
Col.locar una olla
al foc ab un raig d'oli.
Tallar les salsitxes
a bocins de dos dits i sofregir a foc suau.
Treure i reservar.
Pelar i tallar la ceba
i sofreir un poc. Afegir els pebres a bocins petits, la tomàtiga i
seguir fregint.
Quan
han passat uns 5 minuts abocar aigua i després les llenties.
Salpebrar i deixar coure uns 40 minuts.
Comprovar
de si són cuites i el punt de sal i pebre.
Acabar
posant les salsitxes i deixar coure tot junt 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada