Translate

dijous, 2 d’abril del 2015

“Gules” amb patates braves (Fàcil)

“Gules” amb patates braves (Fàcil)


Ingredients:

- 2 patates
- 2 cullerades de maonesa
- 1 paquet de “gules”
- 3 alls
- pebre bord
- una cullerada de salsa coenta.
- sal i oli

Elaboració:

Pelar les patates i bulli un poc.
Posar oli a dins una paella i fregir les oatates fus a quedar daurades.
Treure de l'oli i mesclar amb la maonesa.
Abocar un raig de salsa coenta a sobre.
Pelar els alls i tallar en rodanxes.
A dins la mateixa paella tornar a posar oli i fregir els alls a foc suau. Quan estiguin daurats abocar les gules i remenar. Afegir una cullerada de pebre bord i sal. Pot ser dolç o coent, segons ens agradi.
Servir les gules i a devora les patates.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada