Translate

dissabte, 11 d’abril del 2015

FAVES AGUIADES (Fàcil)

FAVES AGUIADES (Fàcil)


Ingredients:

- 1 quilo i mig de faves tendres
- 1 manat de grells
- 2 botiferrons
- un pam de llangonissa
- 2 tallades de xulla
- una o dues tomàtigues de ramallet
- panses i pinyons opcional
- unes branquetes de moraduix
- sal, oli i pebre bord

Elaboració:

Tallar les faves tendres petites i mitjanes en rodanxes.
Les més grosses pelar-les i guardar sols els bessons.
A dins una greixonera posar un bon raig d'oli.
Tallar la xulla en tires.
Pelar i tallar els grells en rodanxes.
Començar sofregint la xulla, els botiferrons i la llangonissa i a continuació els grells. Donar unes voltes i afegir la tomàtiga de ramallet rallada.
Quan tot ja té color, afegir les faves i el moraduix, salpebrar i abocar un tassó d'aigua. Tapar la greixonera i deixar coure una mitja hora a foc suau
Cal remenar de tan en tan per evitar que s'aferri.
Quan les faves són cuites s'afegeixen les panses i pinyons si en voleu.
Deixar reposar tapat uns 10 minuts i servir.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada