Translate

dissabte, 11 d’abril del 2015

COCA DE QUARTO (Molt fàcil)

COCA DE QUARTO (Molt fàcil)


Ingredients:

- 12 ous
- 400 grs de sucre
- 200 grs de farina

Elaboració:

Aquestes quantitats són per una coca grossa. Si no es vol tan gran es pot fer amb la meitat de les quantitats.
Primer separar els blancs dels vermells.
Mesclar els vermells amb el sucre i batre fins que quedi una crema blanqueta.
Afegir la farina tamisada i seguir remenant.
En un bol a part pujar els blancs a punt de neu amb un polsim de sal. Comprovar que els blancs estan ben pujats girant-los cap a baix. Si no tomben estan en el seu punt. Si veim que es mouen seguir batent.
Incorporar els blancs a la mescla amb moviments de dalt a baix.
Posar a dins un motlle on haurem posat mantega i farina i, quan ja tendrem la pasta a dins, deixarem caure e motlle sobre la taula dues vegades. Cal assustar la pasta. Així pujarà millor.
Enfornar, amb el forn ja calent a 180º, uns 30 a 40 minuts. No obrí el forn fins a comrpovar que el quarto ha pujat i ja està a dalt del motlle.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada