COCA DE QUARTO (Molt fàcil)
Ingredients:
- 12 ous
- 400 grs de sucre
- 200 grs de farina
Elaboració:
Aquestes quantitats són
per una coca grossa. Si no es vol tan gran es pot fer amb la meitat
de les quantitats.
Primer separar els
blancs dels vermells.
Mesclar els vermells
amb el sucre i batre fins que quedi una crema blanqueta.
Afegir la farina
tamisada i seguir remenant.
En un bol a part
pujar els blancs a punt de neu amb un polsim de sal. Comprovar que
els blancs estan ben pujats girant-los cap a baix. Si no tomben
estan en el seu punt. Si veim que es mouen seguir batent.
Incorporar els
blancs a la mescla amb moviments de dalt a baix.
Posar a dins un
motlle on haurem posat mantega i farina i, quan ja tendrem la pasta a
dins, deixarem caure e motlle sobre la taula dues vegades. Cal
assustar la pasta. Així pujarà millor.
Enfornar, amb el
forn ja calent a 180º, uns 30 a 40 minuts. No obrí el forn fins a
comrpovar que el quarto ha pujat i ja està a dalt del motlle.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada