PASTÍS DE LLIMONA I MERENGUE (Fàcil)
Ingredients:
- 5 llimones
- 500 grs de sucre
- 4 ous
- 300 grs de
mantega
- 1 full de pasta
brisa o quebrada
Elaboració:
Escampar el full de
pasta a dins un motlle de 20 cm. Deixar a dins la gelera.
Separar els blancs
dels vermells i reservar-los.
Posar la mantega a
dins un plat i fer-la bocinets.
Sucar les llimones
fins a tenir 150 ml de suc.
Posar el suc a dins
un bol al foc amb la meitat del sucre i els vermells. Quan el sucre
estigui fus, començar a posar bocí a bocí, la mantega. Remenar
sempre fins a fer una crema espessa.
Encalentir el forn a
180º. Treure la pasta de la gelera i tapar-la amb un paper de cuina.
Col.locar a sobre uns ciurons i enfornar uns 18 minuts.
Treure del foc. Llevar
el paper i el ciurons i coure 7 minuts més.
En acabar es treu i
s'aboa la crema.
Afegir
un polsim de sal i pujar els blancs a puny de neu.
Posar-ho
a dins una màniga
pastissera i fer muntets per tot.
Gratinar fins que el
merengue estigui daurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada