Translate

dimarts, 10 de març del 2015

PASTÍS DE LLIMONA I MERENGUE (Fàcil)

PASTÍS DE LLIMONA I MERENGUE (Fàcil)


Ingredients:

- 5 llimones
- 500 grs de sucre
- 4 ous
- 300 grs de mantega
- 1 full de pasta brisa o quebrada

Elaboració:

Escampar el full de pasta a dins un motlle de 20 cm. Deixar a dins la gelera.
Separar els blancs dels vermells i reservar-los.
Posar la mantega a dins un plat i fer-la bocinets.
Sucar les llimones fins a tenir 150 ml de suc.
Posar el suc a dins un bol al foc amb la meitat del sucre i els vermells. Quan el sucre estigui fus, començar a posar bocí a bocí, la mantega. Remenar sempre fins a fer una crema espessa.
Encalentir el forn a 180º. Treure la pasta de la gelera i tapar-la amb un paper de cuina. Col.locar a sobre uns ciurons i enfornar uns 18 minuts.
Treure del foc. Llevar el paper i el ciurons i coure 7 minuts més.
En acabar es treu i s'aboa la crema.
Afegir un polsim de sal i pujar els blancs a puny de neu.
Posar-ho a dins una màniga pastissera i fer muntets per tot.
Gratinar fins que el merengue estigui daurat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada