Translate

dimarts, 31 de març del 2015

LLUÇ AMB CLOÏSSES (Fàcil)

LLUÇ AMB CLOÏSSES (Fàcil)

Ingredients:

- 4 tallades de lluç
- 1/2 kg de cloïsses
- 3 ous
- 1 ceba grossa
- 4 patates
- brou de peix o una pastilla de brou de peix
-sal, oli i pebre bo
- 4 cullerades de farina
- una picada d'all i julivert


Elaboració:

Posar les cloïsses amb aigua i sal. Un parell d'hores abans de fer el plat.
Bullir i pelar els ous-
Pelar i capolar la ceba.
Pelar i tallar les patates a rodanxes.
Posar oli a dins una greixonera i sofregir la ceba a foc suau. afegir les patates.
A dins una paella posar també oli.
Enfarinar i salpebrar el lluç i espolsar per llevar el que sobri.
Fregir el lluç només un poc. I reservar.
Quan la ceba és cuita, afegir el lluç, el brou i les cloïsses que haurem tret de l'aigua. Deixar coure 10 minuts amb la greixonera tapada, ja que així s'obriran les coÑisses
Acabar col.locant la picada d'all i julivert i decorar amb  l'ou bullit.


Posar  dos meitats d'ou i l'altre rallar per sobre.
Comprovar el punt de sal i pebre bo.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada