LLUÇ AMB CLOÏSSES (Fàcil)
Ingredients:
- 4 tallades de lluç
- 1/2 kg de cloïsses
- 3 ous
- 1 ceba grossa
- 4 patates
- brou de peix o una
pastilla de brou de peix
-sal, oli i pebre bo
- 4 cullerades de
farina
- una picada d'all i julivert
- una picada d'all i julivert
Elaboració:
Posar les cloïsses
amb aigua i sal. Un parell d'hores abans de fer el plat.
Bullir i pelar els
ous-
Pelar i capolar la
ceba.
Pelar i tallar les patates a rodanxes.
Posar oli a dins una
greixonera i sofregir la ceba a foc suau. afegir les patates.
A dins una paella
posar també oli.
Enfarinar i
salpebrar el lluç i espolsar per llevar el que sobri.
Fregir el lluç
només un poc. I reservar.
Quan la ceba és
cuita, afegir el lluç, el brou i les cloïsses que haurem tret de
l'aigua. Deixar coure 10 minuts amb la greixonera tapada, ja que així s'obriran les coÑisses
Acabar col.locant la picada d'all i julivert i decorar amb l'ou bullit.
Acabar col.locant la picada d'all i julivert i decorar amb l'ou bullit.
Posar dos meitats
d'ou i l'altre rallar per sobre.
Comprovar el punt de
sal i pebre bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada