“STRUDELL” DE POMA (F+acil)
Ingredients:
- 4 pomes
- 50 gr de mantega
- 50 grs de panses
de Corint
- 1 full de pasta
de fulls
- 100 grs de sucre
Elaboració:
Pelar les pomes i
tallar-les en làmines.
Posar a dins una
greixonera o similar la mantega i les pomes tallades. Deiar fondre la
mantega. Afegir el sucre i esperar que reblaneixin.
Comprovar el punt de
dolçór, si es vol més dolç afegir més sucre. Mesclar les panses
i remenar tot.
Extendre el full de
pasta i col.locar el farcit per la part més llarga.
Doblegar i sellar les
voreres amb un pinzell amb aigua.
Fer uns talls a sobre
per deixar sortir el vapor.
Enfornar una mitja hora
a 180º, amb el forn ja calent.
Treure quan està
daurada la pasta.
E
E
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada