Translate

divendres, 20 de febrer del 2015

“STRUDELL” DE POMA (F+acil)

“STRUDELL” DE POMA (F+acil)


Ingredients:

- 4 pomes
- 50 gr de mantega
- 50 grs de panses de Corint
- 1 full de pasta de fulls
- 100 grs de sucre

Elaboració:

Pelar les pomes i tallar-les en làmines.
Posar a dins una greixonera o similar la mantega i les pomes tallades. Deiar fondre la mantega. Afegir el sucre i esperar que reblaneixin.
Comprovar el punt de dolçór, si es vol més dolç afegir més sucre. Mesclar les panses i remenar tot.
Extendre el full de pasta i col.locar el farcit per la part més llarga.
Doblegar i sellar les voreres amb un pinzell amb aigua.
Fer uns talls a sobre per deixar sortir el vapor.
Enfornar una mitja hora a 180º, amb el forn ja calent.
Treure quan està daurada la pasta.
E







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada