Translate

dijous, 12 de febrer del 2015

POLLASTRE AL “GARAM MASALA” (Fàcil)

POLLASTRE AL “GARAM MASALA” (Fàcil)

Ingredients:

- 500 grs de pitrera de pollaste
- 2 alls
- 1 ceba
- 3 tomàtigues mitjanes
- 2 cullerades de Garam Masala
- 1 cullerada de curri
- 1 cullerada de pebre vermell coent
- 250 ml de nata líquida
- sal i oli

Elaboració:

Pelar i tallar els alls a rodanxes. Posar a dins l'oli i sofregir. Mentre pelar i tallar la ceba. Incorporar a la paella. Salar i afegir el curri. Quan tengui color, afegir la tomàtiga tallada a bocins. Deixar reduir el suc. Abocar el garam masala i deixar coure uns deu minuts a foc suau.
Acabar incorporant el pebre vermell.
Capolar amb una batedora elèctrica.
A dins un wok o paella gran abocar dues cullerades d'oli i sofregir e pollastre salpebrat i tallat a bocins quadrats.
S'acompanya el plat amb amb arròs basmati bullit.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada