POLLASTRE AL “GARAM
MASALA” (Fàcil)
Ingredients:
- 500 grs de pitrera
de pollaste
- 2 alls
- 1 ceba
- 3 tomàtigues
mitjanes
- 2 cullerades de
Garam Masala
- 1 cullerada de
curri
- 1 cullerada de
pebre vermell coent
- 250 ml de nata
líquida
- sal i oli
Elaboració:
Pelar i tallar els
alls a rodanxes. Posar a dins l'oli i sofregir. Mentre pelar i tallar
la ceba. Incorporar a la paella. Salar i afegir el curri. Quan
tengui color, afegir la tomàtiga tallada a bocins. Deixar reduir el
suc. Abocar el garam masala i deixar coure uns deu minuts a foc suau.
Acabar incorporant
el pebre vermell.
Capolar amb una
batedora elèctrica.
A dins un wok o
paella gran abocar dues cullerades d'oli i sofregir e pollastre
salpebrat i tallat a bocins quadrats.
S'acompanya el plat
amb amb arròs basmati bullit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada