Translate

divendres, 27 de febrer del 2015

PASTISSETS DE VAINILLA (Fàcil)

PASTISSETS DE VAINILLA (Fàcil)


Ingredients:

- 500 ml de llet
- 25 grs de mantega
- 125 de farina
- 250 grs de sucre
- 2 ous i 2 vermells
- 2 cullerades de rom
- 1 cullerada de crema de vainilla o sucre de vainilla

Elaboració:

Encalentir la llet amb la mantega. Quan comenci a bullir retirar del foc i remenar fins fondre la mantega.
Tamisar la farina i mesclar amb el sucre. Afegir els dos ous i els vermells i batre tot fins a fer una crema homogènia.
Abocar la llet, ja tèbia, poc a poc i sense deixar de batre.
Afegir ara el rom i la vainilla. Remenar i tapar amb un film transparent. Deixar reposar en la gelera 24 hores.
Posar la pasta a dins motlles i coure uns 15 minuts a 180º, amb el forn ja calent.
Servir amb gelat i sucre en pols per sobre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada