PASTISSETS DE VAINILLA (Fàcil)
Ingredients:
- 500 ml de llet
- 25 grs de mantega
- 125 de farina
- 250 grs de sucre
- 2 ous i 2
vermells
- 2 cullerades de
rom
- 1 cullerada de
crema de vainilla o sucre de vainilla
Elaboració:
Encalentir la llet
amb la mantega. Quan comenci a bullir retirar del foc i remenar fins
fondre la mantega.
Tamisar
la farina i mesclar amb el sucre. Afegir els dos ous i els vermells i
batre tot fins a fer una crema homogènia.
Abocar
la llet, ja tèbia, poc a poc i sense deixar de batre.
Afegir
ara el rom i la vainilla. Remenar i tapar amb un film transparent.
Deixar reposar en la gelera 24 hores.
Posar la pasta a dins
motlles i coure uns 15 minuts a 180º, amb el forn
ja calent.
Servir
amb gelat i sucre en pols per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada