PASTÍS DE CARN AMB
PASTA FILO (Fàcil)
Ingredients:
- 3/4 kg de carn
capolada mesclada
- 6 fulls dobles de
pasta filo
- 100 grs
d'aranyons
- 1 copa de licor
de taronja
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 cullerades de
mantega
- una branca de
sàlvia fresca
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Posar la mantega a
dins un bol i fondre al microones.
Pelar i tallar la
ceba i es porros a bocins petits.
Sofregir a dins una
paella amb un raig d'oli. Primer la ceba i quan ja té color
incorporar els porros.
Tallar la sàlvia a
bocins petits i afegir-los al sofregit.
Mesclar la carn
capolada amb el sofregit. Salpebrar.
A dins una paella
petita posar el licor de taronja i després els aranyons. Flamejar.
(Sempre que s'hagi de flamejar apagar l'extractor de la cuina)
Afegir a la carn.
Mesclar tot.
A dins una plata de
forn untar el fon amb mantega.
Posar un full de
pasta filo. Posar mantega i cobrir amb un altre full de pasta filo.
Col.loar una capa de
carn. Seguir amb un altre de pasta filo. Després un altre de carn i
acabar amb una de pasta. Untar de mantega cada capa.
Agafar dos fulls de
pasta filo i tallar-les a quadrats. Cobrir el sobre del pastits am
els quadrats doblegats. Untar de mantega .
Enfornar amb el forn
ja calent a 180º, durant una mitja hora.
Primer només amb
foc a baix i els darrers deu minuts. A dalt i a aix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada