Translate

dilluns, 16 de febrer del 2015

PASTÍS DE CARN AMB PASTA FILO (Fàcil)

PASTÍS DE CARN AMB PASTA FILO (Fàcil)

Ingredients:

- 3/4 kg de carn capolada mesclada
- 6 fulls dobles de pasta filo
- 100 grs d'aranyons
- 1 copa de licor de taronja
- 1 ceba
- 2 porros
- 2 cullerades de mantega
- una branca de sàlvia fresca
- sal, oli i pebre bo

Elaboració:

Posar la mantega a dins un bol i fondre al microones.
Pelar i tallar la ceba i es porros a bocins petits.
Sofregir a dins una paella amb un raig d'oli. Primer la ceba i quan ja té color incorporar els porros.
Tallar la sàlvia a bocins petits i afegir-los al sofregit.
Mesclar la carn capolada amb el sofregit. Salpebrar.
A dins una paella petita posar el licor de taronja i després els aranyons. Flamejar. (Sempre que s'hagi de flamejar apagar l'extractor de la cuina)
Afegir a la carn. Mesclar tot.
A dins una plata de forn untar el fon amb mantega.
Posar un full de pasta filo. Posar mantega i cobrir amb un altre full de pasta filo.
Col.loar una capa de carn. Seguir amb un altre de pasta filo. Després un altre de carn i acabar amb una de pasta. Untar de mantega cada capa.
Agafar dos fulls de pasta filo i tallar-les a quadrats. Cobrir el sobre del pastits am els quadrats doblegats. Untar de mantega .
Enfornar amb el forn ja calent a 180º, durant una mitja hora.
Primer només amb foc a baix i els darrers deu minuts. A dalt i a aix.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada