PASTANAGUES MORADES
AUFEGADES (Laboriós)
Ingredients:
-
1 kg de pastanagues morades
-
1 mamat de grells
-
2 botiferrons
-
mitja llangonissa
-
2 bocins de xulla magrosa
-
1 troç de carn magra de 200 grs
- una grapadeta de
panses i pinyons
- sal, oli i pebre
vermell dol´i coent.
Elaboració:
A dins una
greixonera posar un bon raig d'oli i sofregir la xulla que haurm
tallat a bocins .
Afegir després la
carn magra que tamb´earà a bocins.
Quan estigui quasi
cuit, afegir els botiferrons a tallades i després la llangonissa a
bocins grossos. Salpebrar-
En el mateix oli
sofregir els grells tallats petits i després les pastanagues que
haurem pelat i tallat a rodanxes.
Quan ja hagin donat
unes voltes abocar dos tassons d'aigua. Deixar coure a foc suau. Si
falta aigua afegir un poc.
Quan les pastanagues
són cuits afegir la arn, les panses i els pinyons. Encalentir tot
junt i srvir.
Acompanyar amb un ou
frit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada