Translate

dimecres, 25 de febrer del 2015

PASTANAGUES MORADES AUFEGADES (Laboriós)

PASTANAGUES MORADES AUFEGADES (Laboriós)

Ingredients:

- 1 kg de pastanagues morades
- 1 mamat de grells
- 2 botiferrons
- mitja llangonissa
- 2 bocins de xulla magrosa
- 1 troç de carn magra de 200 grs
- una grapadeta de panses i pinyons
- sal, oli i pebre vermell dol´i coent.

Elaboració:

A dins una greixonera posar un bon raig d'oli i sofregir la xulla que haurm tallat a bocins .
Afegir després la carn magra que tamb´earà a bocins.
Quan estigui quasi cuit, afegir els botiferrons a tallades i després la llangonissa a bocins grossos. Salpebrar-
Treure tota la carn i reservar-



En el mateix oli sofregir els grells tallats petits i després les pastanagues que haurem pelat i tallat a rodanxes.
Quan ja hagin donat unes voltes abocar dos tassons d'aigua. Deixar coure a foc suau. Si falta aigua afegir un poc.
Quan les pastanagues són cuits afegir la arn, les panses i els pinyons. Encalentir tot junt i srvir.
Acompanyar amb un ou frit.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada