Translate

dimecres, 18 de febrer del 2015

LLENTIES AMB FOIE (Fàcil)

LLENTIES AMB FOIE (Fàcil)

Ingredients:

- 300 gr de llenties
- 150 grs de foie
- 1 ceba
- 1 pastanagó
- 1 pebre verd
- sal, oli i pebre vermell dolç

Elaboració:

El dia abans deixar les llenties en remull amb aigua.
A dins una olla posar un raig d'oli i posar la ceba pelada i tallada a quadrats petits.
Després afegir el pebre verd, també a quadradets. Donar unes voltes i acabar amb el pastanagó.
Salpebrar, abocar aigua i afegir les llenties colades.

Coure uns 40 minuts. Comprovar si són cuites.
A dins una paella petita , posar les tallades de foie, esperar que la paella estigui ben calenta-Daurar un minut per cada costat. Abocar a sobre el plat de llenties i servir.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada