FIDEUA (Fàcil)
Ingredients:
- 8 gambes grosses
- 1 tallada grossa
d'emperador
- 1 ceba
- 1 pebre verd
- mig pebre
vermell
- 300 grs de fideus
per fideuà
- 1 litre i mig de
brou de peix
- sal, oli i safrà
- una picada d'all
i julivert
Elaboració:
Posar una paellera
al foc amb oli.
Fer netes les gambes
i tallar els bigots. Sofregir i reservar.
Pelar i tallar la
ceba a bocins petits. Quan ja estigui daurada afegir es peres verd i
vermell a bocins petits..
Afegir els fideus i
sofregir un poc. Salpebrar i posar el safrà.
Abocar brou fins a
tapar els fideus.
Deixar coure . Si
falta afegir més brou.
Quan està quasi
cuit posar l'emperador a quadrats .
Apagar l foc, posar
una picada d'all i julivert, remenar i col.locar les gambes.
Deixar reposar
tapada uns 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada