Translate

dimarts, 17 de febrer del 2015

FIDEUA (Fàcil)

FIDEUA (Fàcil)
Ingredients:

- 8 gambes grosses
- 1 tallada grossa d'emperador
- 1 ceba
- 1 pebre verd
- mig pebre vermell
- 300 grs de fideus per fideuà
- 1 litre i mig de brou de peix
- sal, oli i safrà
- una picada d'all i julivert

Elaboració:

Posar una paellera al foc amb oli.
Fer netes les gambes i tallar els bigots. Sofregir i reservar.
Pelar i tallar la ceba a bocins petits. Quan ja estigui daurada afegir es peres verd i vermell a bocins petits..
Afegir els fideus i sofregir un poc. Salpebrar i posar el safrà.
Abocar brou fins a tapar els fideus.
Deixar coure . Si falta afegir més brou.
Quan està quasi cuit posar l'emperador a quadrats .
Apagar l foc, posar una picada d'all i julivert, remenar i col.locar les gambes.
Deixar reposar tapada uns 5 minuts.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada