CROQUETES DE RESTES DE CARN (Fàcil)
Ingredients:
- Restes de carn de
bullit, rostida o frita.
- 1 ceba
- 2 cullerades de
farina
- 1 tassó de llet
- nou moscada
- galleta capolada
- 2 ous
- farina
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Esmicolar la carn a
bocins petits. Reservar.
A dins una paella
posar un raig d'oli i sofregir la ceba, que haurem pelada i capolada.
Quan està daurada
afegir la carn i donar dues voltes.
Abocar dues
cullerades de farina i després de remenar, afegir la llet. Remenar
durant uns 6 ó 7 minuts fins a fer una pasta homogènia.
Deixar refredar a
dins la gelera.
Treure de la gelera
i formar unes croquetes.
Preparar tres plats.
Un de farina, un amb ou i l'altre amb la galleta.
Posar una paella amb
oli i quan estigui calent, començar a fregir les croquetes.
Passar primer per
farina, després per ou i acabar per la galleta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada