CREMA D'AMETLLA
(Normal)
Ingredients:
- 200 grs d'ametlla
capolada crua
- 3 porros, només
la part blanca
- 1 all
- 100 grs de
mantega
- 1 litre e brou
de pollastre
- 300 grs de nata
líquida o Ideal
- mitja llimona
- sal,oli , pebre bo
i nou moscada
Elaboració:
A
dins una olla poar un raig d'oli i la mantega. Quan es comenci a
fondre afegir l'al tallat, els porros a bocins i un poc se sal.
Sofregir a foc suau.
Quan
estigui afegir les ametlles , la meitat del brou i la nata.
Salpebrar i posar també nou moscada. Coure uns 12 minuts.
Per
acabar afegir la resta de brou i el suc de llimona. Capolar tt ben
fi.
Coure
uns 5 minuts més.
Si
queda espès es pot posar un poc d'aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada