COCA DOLÇA DE POMA (Fàcil)
Ingredients:
- 2 ous
- 200 de farina
- 200 de sucre
moreno
- 200 d'oli de
gira-sol
- 1 sobre de llevat
- 1 polsim de sal
- 3 cullerades de nous
- 3 cullerades de nous
Elaboració:
Separar els blancs
del vermells.
Pujar els blancs amb
la al a punt de neu. Reservar.
Mesclar el sucre amb
els vermells i batre.
Afegir l'oli i
després la farina tamisada amb el llevat.
Una vegada
incorporat tot. Pelar i tallar la poma en daus petits i afegir a la
preparació anterior.
Esmicolar les nous i mesclar a l'anterior.
Enfornar uns 40 minuts a 180º, amb el forn ja calent.
Esmicolar les nous i mesclar a l'anterior.
Enfornar uns 40 minuts a 180º, amb el forn ja calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada