ANGUILES POBLERES AUFEGADES (F¡acil)
Ingredients:
- 1 kg d'anguiles
- 1 tassó de vi
blanc
- 2 alls
- 1 grapadeta
d'ametlles torrades
- unes branques de
julivert
- pebre vermell
coent
- sal oli i pebre
bo
Elaboració:
Demanar al peixeter
que ens faci netes les anguiles (llevar butza i cap).
Tallar cada una en
uns 5 bocins.
Posar una olla amb
aigua amb les anguiles, sense salar.
Quan l'aigua comenci
a bullir deixar 10 minuts i apagar.
A dins una
greixonera posar un tassó de l'aigua de bullir les anguiles, un
altra tassó de vi blanc.
Fer una picada
d'all, julivert i ametlles i incorporar-la a la preparació anterior.
Aegir sal, pebre bo
i pebre coent al gust. Deixar coure 10 minuts i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada