Translate

dimecres, 25 de febrer del 2015

ANGUILES POBLERES AUFEGADES (F¡acil)

ANGUILES POBLERES AUFEGADES  (F¡acil)


Ingredients:

- 1 kg d'anguiles
- 1 tassó de vi blanc
- 2 alls
- 1 grapadeta d'ametlles torrades
- unes branques de julivert
- pebre vermell coent
- sal oli i pebre bo

Elaboració:

Demanar al peixeter que ens faci netes les anguiles (llevar butza i cap).
Tallar cada una en uns 5 bocins.
Posar una olla amb aigua amb les anguiles, sense salar.
Quan l'aigua comenci a bullir deixar 10 minuts i apagar.
A dins una greixonera posar un tassó de l'aigua de bullir les anguiles, un altra tassó de vi blanc.
Fer una picada d'all, julivert i ametlles i incorporar-la a la preparació anterior.
Aegir sal, pebre bo i pebre coent al gust. Deixar coure 10 minuts i servir.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada