Translate

dimarts, 17 de febrer del 2015

AGNOLottis DE FOIE I XAMPINYONS (Laboriós)

AGNOLOTTIS  DE FOIE I XAMPINYONS (Laboriós)

Ingredients:

Pasta:
- 300 grs de farina
- 3 ous
- 1 cullerada d'oli
Farcit:
- 200 de xampinyons
- 100 grs de foie
- 1 ceba morada
- 1 tassó de Pedro Ximénes
- sal, oli i pebre bo

Elaboració:

A dins un bol abocar la farina amb un polsim de sal. Afegir al centre els ous sencers i l'oli.


Amb una cullera de fusta començar a remenar del centre cap a fora. Acabar de pastar amb la mà.
Deixar reposar una mitja hora a dins un bol tapat amb plàstic transparent.
Mentre es fa el farcit.
Tallar els xampinyons a quadrats molt petits i posar-los a dins una paella sense oli. Quan estan daurats, s'afegeix mitja ceba també tallada a quadrats molt petits. Es remena tot i s'aboca un raig de Pedro Ximenes Deixar caramel.litizar. Incorporar e foei a bocinets petits.


Deixar refredar el farcit.
Treure la pasta i aprimar-la mot fina.
Tallar amb un motlle rodó.
Posar una cullerada a dins i unir amb aigua les voreres. Fer una mitja lluna. Donar la volta com a una rialla i doblegar es puntes cap al centre i ja està.
A dins una olla posar bastant aigua amb sal. Qua bulli anar afegint la pasta de tres en tres. Quan pugin cap a munt treure i repetir l'operació.


Es serveix amb una salsa feta amb una reducció de Pedro Ximenes.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada