AGNOLOTTIS DE FOIE I
XAMPINYONS (Laboriós)
Ingredients:
Pasta:
- 300 grs de farina
- 3 ous
- 1 cullerada d'oli
Farcit:
- 200 de xampinyons
- 100 grs de foie
- 1 ceba morada
- 1 tassó de Pedro
Ximénes
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Amb una cullera de
fusta començar a remenar del centre cap a fora. Acabar de pastar amb
la mà.
Deixar reposar una
mitja hora a dins un bol tapat amb plàstic transparent.
Mentre es fa el
farcit.
Tallar els
xampinyons a quadrats molt petits i posar-los a dins una paella sense
oli. Quan estan daurats, s'afegeix mitja ceba també tallada a
quadrats molt petits. Es remena tot i s'aboca un raig de Pedro
Ximenes Deixar caramel.litizar. Incorporar e foei a bocinets petits.
Deixar refredar el
farcit.
Treure la pasta i
aprimar-la mot fina.
Tallar amb un motlle
rodó.
Posar una cullerada
a dins i unir amb aigua les voreres. Fer una mitja lluna. Donar la
volta com a una rialla i doblegar es puntes cap al centre i ja està.
A dins una olla
posar bastant aigua amb sal. Qua bulli anar afegint la pasta de tres
en tres. Quan pugin cap a munt treure i repetir l'operació.
Es serveix amb una
salsa feta amb una reducció de Pedro Ximenes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada