TORRÓ DE NATA AMB
NOUS (Fàcil)
Ingredients:
- 200 grs de sucre
en pols
- 200 grs d'ametlla
pelada i capolada
- 100 grs de nous
capolades
- 100 grs de nata
líquida
- 100 grs de
xocolata blanc
-
Elaboració:
Posar la nata al foc
juntament amb el sure i encalentir sense deixar que agafi el bull.
S'ha de coure uns 4 minuts fins aconseguir un xarop espès.
Treure del foc i
afegir els fruits secs capolats. Reservar un parell per a la
decoració.
Remenar bé fins a
fer una pasta homogènia.
Posar a dins un
motlle i deixar refredar.
Fondre la xocolata
blanca al bany maria o al microones i abocar a sobre del torró. En
refredar un poc decorar amb unes nous senceres. Deixar refredar del
tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada