POLLASTRE AMN GAMBES
(Fàcil)
Ingredients:
- 1 pollastre tallat
a bocins
- 1/2 kg de gamba
grossa
- 1 ceba
- 1 tomàtiga
- brou
- brou
- 2 alls
- 2 fulles de
julivert
- 2 cullerades
d'ametlla torrada
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Tallar els bigots i
potes de les gambes.
Posar un bon raig
d'oli a dins una greixonera.
Sofregir les gambes
i reservar-les.
Posar el pollastre i
seguir sofregint.
Incorporar la ceba
capolada i deixar a foc suau. Quan ja ha passat uns deu minuts
incorporar la tomàtiga capolada. Abocar dos tassons de brou i deixar
coure.
Quan el pollastre ja
és cuit. Fer una picada amb les ametlles, els alls i el julivert.
Posar a sobre de la carn i acabar amb les gambes. Apagar el foc i
deixar reposar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada