PASTÍS DE PINYA
(Molt fàcil)
Ingredients:
- 1 paquet de
bescuits de soletilla
- 1 pot gros de
pinya en almívar
- 1 sobre de
gelatina de pinya
- 1/2 l de nata per
ujar
- dues cullerades
de sucre cremat
Elaboració:
A dins un motlle
rodó posar el sucre cremat i escampar-lo.
A sobre col.locar la
pinya. Una tallada al centre i les altres a l'envoltant.
Sobren dues tallades
que capolarem. Mesclar -la amb el suc de la pinya.
Posar aquest
preparació dins una olleta i abocar la nata i el sobre de la
gelatina. Seguir les instruccions del paquet.
Col.locar els
bescuits de gelatina sobre la pinya, ocupant tot l'espai. Abocar la
mescla de pinya, nata i gelatina a sobre.
Deixar refredar a
dins la gelera. Es fa d'un dia per l'altre.
Posar un plat a
sobre i donar-li la volta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada