Translate

dijous, 8 de gener del 2015

PASTÍS DE PINYA (Molt fàcil)

PASTÍS DE PINYA (Molt fàcil)

Ingredients:

- 1 paquet de bescuits de soletilla
- 1 pot gros de pinya en almívar
- 1 sobre de gelatina de pinya
- 1/2 l de nata per ujar
- dues cullerades de sucre cremat
Elaboració:

A dins un motlle rodó posar el sucre cremat i escampar-lo.
A sobre col.locar la pinya. Una tallada al centre i les altres a l'envoltant.
Sobren dues tallades que capolarem. Mesclar -la amb el suc de la pinya.

Posar aquest preparació dins una olleta i abocar la nata i el sobre de la gelatina. Seguir les instruccions del paquet.
Col.locar els bescuits de gelatina sobre la pinya, ocupant tot l'espai. Abocar la mescla de pinya, nata i gelatina a sobre.

Deixar refredar a dins la gelera. Es fa d'un dia per l'altre.
Posar un plat a sobre i donar-li la volta.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada