Translate

divendres, 9 de gener del 2015

LLOMS DE LLUÇ AMB SALSA DE TOMÀTIGA CARAMEL.LIZADA (Fàcil)

LLOMS DE LLUÇ AMB SALSA DE TOMÀTIGA CARAMEL.LIZADA (Fàcil)

Ingredients:
Per a 4 persones
- 4 lloms de lluç congelat
- 4 surimis (palets de cranca)
- uns brots de lletuga variada
- 4 cullerades de maonesa
- 2 cullerades de sucre
- 250 grs de tomàtigues xerri
- 2 cullerades de salsa de tomàtiga

Elaboració:

Descongelar el lloms de lluços i salpebrar.
Desembolicar els palets de cranca i embolicar amb els els lloms.
Fer net les fulles de lletuga i tallar-les petites. Afegir la maonesa i remenar tot junt.

Fer una capa a sobre dels lloms .
Enfornar, en el forn ja calent a 180º, uns 15 o 20 minuts.


A dins una greixonereta posar el sucre i afegir les tomàtiguetes tallades per la meitat. Quan estiguin caramel.lizades afegir la salsa i coure uns 10 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada