Translate

dilluns, 19 de gener del 2015

GALLETES DE CARN “CRACKERS” (Fàcil)

GALLETES DE CARN “CRACKERS” (Fàcil)

Ingredients:

- 400 grs de carn capolada mesclada
- 1 ceba
- 1 poma
- 50 grs de panses ense pinyol
- 8 fulls de pasta filo
- dues cullerades de mantega
- sal , oli i pebre bo

Elaboració:

A dins un bol posar la carn. Salpebrar i afegir la poma tallada a bocinets petits i les panses.
Col.locar una paella al foc amb un poc d'oli . Abocar la ceba pelada i capolada. Sofregir a foc suau i salar. Afegir a la carn i mesclar tot bé.
Posar la mantega a dins un bol petit i fondre al microones.
Treure dos fulls de pasta filo. Xapar per la meitat. Untar cada meitat amb mantega. Repetir l'operació fins a tenir les quatre capes.Fer el matei en cada un.
Posar un rutllo de carn a la punt de la pasta i enrodillar. Doblegar les dues puntes formant un paquet de pasta com surt a la foto. Untar de mantega per fora.
Col.locar a dins una plata de forn on hi haurem posat un poc d'oli.
Coure uns 15 minuts a 170º. O fins que estigui daurada la pasta.
Acompanyar amb confitura de tomàtiga xerri.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada