GALLETES DE CARN
“CRACKERS” (Fàcil)
Ingredients:
- 400 grs de carn
capolada mesclada
- 1 ceba
- 1 poma
- 50 grs de panses
ense pinyol
- 8 fulls de pasta
filo
- dues cullerades
de mantega
- sal , oli i pebre
bo
Elaboració:
A dins un bol posar
la carn. Salpebrar i afegir la poma tallada a bocinets petits i les
panses.
Col.locar una paella
al foc amb un poc d'oli . Abocar la ceba pelada i capolada. Sofregir
a foc suau i salar. Afegir a la carn i mesclar tot bé.
Posar la mantega a
dins un bol petit i fondre al microones.
Treure dos fulls de
pasta filo. Xapar per la meitat. Untar cada meitat amb mantega.
Repetir l'operació fins a tenir les quatre capes.Fer el matei en
cada un.
Posar un rutllo de
carn a la punt de la pasta i enrodillar. Doblegar les dues puntes
formant un paquet de pasta com surt a la foto. Untar de mantega per
fora.
Col.locar a dins una
plata de forn on hi haurem posat un poc d'oli.
Coure uns 15 minuts
a 170º. O fins que estigui daurada la pasta.
Acompanyar amb
confitura de tomàtiga xerri.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada