FRIT DE PASTANAGUES
MORADES “Safarnòries” (Normal9
Ingredients:
- 1 kg de
pastanagues morades
- 1 manat de grells
- 2 fulles de llorer
- 150 grs de carn
magra
- 2 botiferrons
- 2 carxofes
- un quart de
col-i-flor
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
Pelar i tallar les
pastanagues a rodanxes.
Posar oli a dins una
greixonera. Abocar les pastanagues amb el llorer i deixar a foc
suau.
Tallar la carn magra
a bocins i afegir a la preparació anterior.
Pelar i tallar els
grells i incorporar-los a les pastanagues. Deixar coure uns deu
minuts.
Després s'hi tira
les carxofes pelades i tallades a octaus. Les banquetes de la
col-i-flor i el botiferró a bocins. Salpebrar.
Posar una tapa i
deixar coure a foc suau amb un tassó d'aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada