Translate

dijous, 29 de gener del 2015

FRIT DE PASTANAGUES MORADES “Safarnòries” (Normal9

FRIT DE PASTANAGUES MORADES “Safarnòries” (Normal9

Ingredients:

- 1 kg de pastanagues morades
- 1 manat de grells
- 2 fulles de llorer
- 150 grs de carn magra
- 2 botiferrons
- 2 carxofes
- un quart de col-i-flor
- sal, oli i pebre bo



Elaboració:

Pelar i tallar les pastanagues a rodanxes.
Posar oli a dins una greixonera. Abocar les pastanagues amb el llorer i deixar a foc suau.
Tallar la carn magra a bocins i afegir a la preparació anterior.
Pelar i tallar els grells i incorporar-los a les pastanagues. Deixar coure uns deu minuts.
Després s'hi tira les carxofes pelades i tallades a octaus. Les banquetes de la col-i-flor i el botiferró a bocins. Salpebrar.
Posar una tapa i deixar coure a foc suau amb un tassó d'aigua.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada