ARRÒS
MELÒS D'EMPERADOR I GMBES ( Fàcil)
Ingredients:
Per a 4
persones
- 4 gambes grosses
- 1 tallada
d'emperador
- 1 litre de brou de
peix
- 2 alls
- 2 branques de
julivert
- 4 tassetes
d'arròs
- 1 ceba
- 1 tomàtiga de
ramallet
- sal , safrà o
colorant i oli
Elaboració:
A dins una olla,
posar un bon raig d'oli i sofregir les gambes. Treure i reservar.
Pelar i capolar la
ceba. Sofregir a dins l'oli d'abans.
Quan estigui afegir
la tomàtiga ratllada.
Salar. Afegir el
brou. En bullir abocar l'arròs . Posar safrà o colorant.
Quan l'arròs fa deu
minuts que està al foc, s'afegeix l'emperador a bocins. Fer una
picada d'all i julivert. Unir amb la resta.
S'acaba de coure
l'arròs i, quan s'apaga el foc, s'incorporen les gambes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada