POLLASTRE AMB GAMBES
(Fàcil)
Ingredients:
- 1 pollastre a
bocins
- 1/2 kg de gambes
grosses , poden ser congelades
- 1 ceba grossa
- 1 tomàtiga
- 2 alls
- unes fulles de
julivert
- unes ametlles
torrades
- sal, oli i pebre
bo
Elaboració:
A dins una
greixonera posar un bon raig d'oli. Sofregir les gambes durant uns
dos minuts per costa. Treure i reservar.
Quan l'oli torni a
estar calent sofregir la carn amb tandes, fins que estigui tota la
carn .
Quan la carn estigui
tota passada, pelar la ceba i capolar-la. Sofregir la ceba i quan
estigui, afegir la tomàtiga i després el pollastre. Tapar d'aigua i
salpebrar.
Cal deixar coure una
mitja hora.
Fer una picada
d'alls, julivert i ametlles. Abocar a sobre i deixar uns 5 minuts.
Quan el pollastre
estigui cuit, afegir les gambes i apagar el foc.
Deixar reposar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada