Translate

dilluns, 22 de desembre del 2014

POLLASTRE AMB GAMBES (Fàcil)

POLLASTRE AMB GAMBES (Fàcil)

Ingredients:

- 1 pollastre a bocins
- 1/2 kg de gambes grosses , poden ser congelades
- 1 ceba grossa
- 1 tomàtiga
- 2 alls
- unes fulles de julivert
- unes ametlles torrades
- sal, oli i pebre bo

Elaboració:

A dins una greixonera posar un bon raig d'oli. Sofregir les gambes durant uns dos minuts per costa. Treure i reservar.
Quan l'oli torni a estar calent sofregir la carn amb tandes, fins que estigui tota la carn .


Quan la carn estigui tota passada, pelar la ceba i capolar-la. Sofregir la ceba i quan estigui, afegir la tomàtiga i després el pollastre. Tapar d'aigua i salpebrar.
Cal deixar coure una mitja hora.
Fer una picada d'alls, julivert i ametlles. Abocar a sobre i deixar uns 5 minuts.
Quan el pollastre estigui cuit, afegir les gambes i apagar el foc.
Deixar reposar.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada