LLOM AMB COL
(Laboriós)
Ingredients:
- 8 tallades de llom
- 2 tords
(opcionals)
- 2 tallades de
xulla
- 2 botiferrons
- un tros de
llangonissa
- 2 cebes
- tres cullerades
de salsa de tomàtiga
- una col
- una grapadeta de
panses i pinyons
- brou de carn
- sal, oli i pebre
bo.
Elaboració:
Fer net la col.
Desfer en fulles i llevar la part més gruixada del tronxo.
Fer bocins de la
xulla i tallar en rodanxes el botiferró i la llangonissa.
Salpebrar les
tallades de llom.
Agafar una fulla de
col i posar al centre una tallada de llom. A sobre posar dues
tallades de xulla, dues de botiferró i dues de llangonissa.
Embolicar amb la fulla i travar-la amb un escuradents o amb fil de
cuina.
Sofregir els paquets
a dins una paella amb oli.
A dins una
greixonera posar un bon raig d'oli i sofregir la ceba pelada i
capolada. En estar afegir la salsa de tomàtiga.. Col.locar els
paquets de col i tapar de brou de carn.
Si teniu tords, es
fa el brou bullint els tords. També es fan paquets dels tords igual
que amb el llom.
Quan comenci a
bullir, afegir les panses i els pinyons.
Deixar coure una
mitja hora.
Es millor si se
deixa reposar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada