Translate

dimecres, 17 de desembre del 2014

LLOM AMB COL (Laboriós)

LLOM AMB COL (Laboriós)

Ingredients:

- 8 tallades de llom
- 2 tords (opcionals)
- 2 tallades de xulla
- 2 botiferrons
- un tros de llangonissa
- 2 cebes
- tres cullerades de salsa de tomàtiga
- una col
- una grapadeta de panses i pinyons
- brou de carn
- sal, oli i pebre bo.

Elaboració:

Fer net la col. Desfer en fulles i llevar la part més gruixada del tronxo.
Fer bocins de la xulla i tallar en rodanxes el botiferró i la llangonissa.
Salpebrar les tallades de llom.

Agafar una fulla de col i posar al centre una tallada de llom. A sobre posar dues tallades de xulla, dues de botiferró i dues de llangonissa. Embolicar amb la fulla i travar-la amb un escuradents o amb fil de cuina.

Sofregir els paquets a dins una paella amb oli.
A dins una greixonera posar un bon raig d'oli i sofregir la ceba pelada i capolada. En estar afegir la salsa de tomàtiga.. Col.locar els paquets de col i tapar de brou de carn.

Si teniu tords, es fa el brou bullint els tords. També es fan paquets dels tords igual que amb el llom.
Quan comenci a bullir, afegir les panses i els pinyons.
Deixar coure una mitja hora.
Es millor si se deixa reposar.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada