Translate

dilluns, 15 de desembre del 2014

COCA DE MACEDÒNIA (mOLT FÀCIL)

COCA DE MACEDÒNIA (mOLT FÀCIL)

Ingredients:

- Emprar la fruita que es vulgui o e tengui madura:
- plàtan, pera, kiwi, etc
- 2 ous
- 1 sobre de llevat
- 2 tassons (d¡aigua) de farina
- 1 tassó de llet
- 1/2 tassó de sucre
- 1/2 tassó d'oli de gira-sol
- mantega

Elaboració:

Untar un motlle de forn amb mantega.
A sobre col.locar la fruita triada, pelada i a bocins.
A dins un ribell posar tots els ingredients i acabar afegint la farina i el llevat tamisats. Remenar tot bé fins que quedi ben lligat.

Posar la pasta a sobre la fruita i coure uns 30 minuts , en el forn ja calent, a 180º.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada