BRAÇ DE GITANO DE
FORMATGE (Fàcil)
Ingredients:
- 120 grs de sucre
en pols
- 120grs de farina
- 3 ous
- 3 pebres del piquillo
- 3 pebres del piquillo
- 1 paquet de
formatge crema tipus Philadelphia
- unes fulles de
rúula o ensalada
- nous
- dues cullerades
de llevat
Elaboració:
A dins un ribell
posar el sucre i els vermells d'ou. Batre amb batedora elèctrica. Mesclar els pebres i seguir batent.
Afegir la farina i
el llevat tamisats.
A part batre els
blancs a punt de neu i mesclar suaument amb la preparació anterior.
Encalentir el forn a
180º.
Posar a dins una
plata de forn paper de forn i escampar la crema fent una capa fina.
Coure 10 minuts.
Banyar un
pedaç de cuina i col.locar a sobre la pasta cuita. Donar la forma
rodona i deixar uns 10 minuts.
Desembolicar
i untar la pasta amb el formatge crema i a sobre posar la rúcula i
les nous.
Enrodillar
i deixar a dins la gelera fins l'hora de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada